Ce efecte are o crema pentru hemoroizi?

Hemoroizii sunt una din cele mai nesuferite si inconfortabile probleme medicale din zilele noastre, comune pentru majoritatea adultilor, indiferent de sex. Diferitele afectiuni hemoroidale intalnite la pacienti variaza intre afectiuni mici, care se manifesta doar prin durere si disconfort, pana la afectiuni grave, care provoaca o durere insuportabila, sangerari, mancarimi si necesita interventie chirurgicala.

Este esential ca imediat ce hemoroizii sunt depistati, sa fie tratati la timp pentru a nu se agrava problema. Daca sunt descoperiti din timp, hemoroizii nu trebuie lasati sa se dezvolte.

Acestia pot fi tratati cu medicamente eliberate fara prescriptie medicala, precum crema pentru hemoroizi, ceaiurile pentru hemoroizi sau diferite unguente. Pe langa acestea, sunt diferite remedii pentru tratarea hemoroizilor facute acasa care pot fi benefice pentru pacient.

O metoda comuna pentru tratarea hemoroizilor este crema pentru hemoroizi insotita de bai calde ale sezutului. Aceste tehnici s-au dovedit a fi eficiente pentru persoanele care sufera de aceasta afectiune.

Ce este o crema pentru hemoroizi?

Crema pentru hemoroizi este un unguent medicinal care trebuie aplicat prin intindere pe zona afectata, de obicei pe exteriorul anusului si in apropierea orificiului anal. O crema pentru hemoroizi poate avea diferite efecte, care variaza in functie de compozitia sa si aplicarea sa in mod corespunzator si regulat. Rezultatul cel mai intalnit al aplicarii cremei pentru hemoroizi este alinarea temporara a durerii si a disconfortului creat de hemoroizi.

Crema pentru hemoroizi poate elimina disconfortul produs de acestia, poate alina durerea, dar nu poate vindeca pe deplin hemoroizii. Crema pentru hemoroizi se poate gasi in farmacii si cumparata fara reteta medicala, poate fi achizitionata online.

Se recomanda folosirea de crema pentru hemoroizi in tratarea cazurilor usoare pentru ameliorarea simptomelor.

O buna crema pentru hemoroizi ajuta la micsorarea acestora, vindecarea mancarimii, a senzatiei de arsura si, daca esta cazul, ameliorarea durerii provocate de hemoroizi.

Cum se aplica o crema pentru hemoroizi?

Inainte de a aplica o crema pentru hemoroizi, este necesar sa ne asiguram ca zona unde urmeaza sa aplicam crema este curata si uscata. De asemenea, trebuie sa cititi cu atentie prospectul si urmariti instructiunile scrise. Se recomanda sa nu se aplice crema pentru hemoroizi cumparata, daca sunteti alergici la unul dintre ingredientele precizate pe prospect. Dupa aceste etape, crema se aplica uniform si cu delicatete.

O crema pentru hemoroizi trebuie aplicata, in general, de trei ori pe zi. Insa, pentru a fi siguri ca acest lucru se aplica si pentru crema pe care ati achizitionat-o, cititi prospectul inainte de folosire.

Ce contine o crema pentru hemoroizi?

In general, lista de ingrediente difera de la fiecare produs. Ingredientele diferite pot trata simptome diferite. Mai jos este o lista cu ingredientele comune tuturor cremelor anti-hemoroidale si explicatia functiilor acestora:

  •  Glicerina: acest ingredient apare de obicei in cremele hidratante, care au scopul de a preveni mancarimea
  •  Extras de castan salbatic: acest ingredient este derivat din planta de castan salbatic si se gaseste in cremele naturale pentru hemoroizi. Are rolul de a reduce inflamatia provocata de hemoroizi
  •  Analgezic: acesta ofera o senzatie de racire a zonei inflamate, care amelioreaza durerea si mancarimile. Un exemplu de analgezic este mentolul.
  •  Astringent: acesta raceste si calmeaza zona peste care a fost aplicat si reduce mancarimile.
  •  Anestezic: acest ingredient are efect temporar, de a amorti zona pentru a ameliora durerea, mancarimea si senzatia de arsura.
  •  Vasoconstrictor: reduce fluxul de sange din zona, reduce inflamatia si ajuta la ameliorarea simptomelor de durere, mancarimi si arsura. Efedrina este un exemplu de vasoconstrictor.

In caz ca utilizati si alte medicamente in timpul tratarii cu o crema pentru hemoroizi, consultati sfatul unui medic pentru a determina daca exista reactii adverse posibile. Nu utilizati o crema pentru hemoroizi pe o perioada mai indelungata decat sugereaza prospectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *