Trateaza rapid hemoroizii

Chiar daca nu este ceva foarte grav care sa puna in pericol viata omului, boala hemoroidala este una dintre cele mai suparatoare si nesuferite boli. Pe langa toti acesti factori, hemoroizii sunt un subiect extrem de delicat despre care foarte multe persoane se feresc sa discute cu medicul lor. Din pacate multi ajung la medic atunci cand simt ca nu mai pot face fata durerilor provocate de hemoroizi si astfel, boala este intr-un stadiu destul de avansat. Desigur, ca exista si alte metode cu ajutorul carora puteti sa scapati foarte rapid de aceasta boala suparatoare si neplacuta.

Igiena este primul pas pentru tratarea rapida a hemoroizilor

Igiena locala trebuie sa fie intotdeauna exemplara. Pentru a avea o buna igena este necesar sa faceti bai calde de sezut dupa fiecare eliminare a scaunului. Dupa efectuarea bailor de sezut este necesar sa lasati zona anala se se zvante sau sa tamponati foarte usor zona cu un prosop moale din bumbac. In ceea ce priveste lenjeria intima, trebuie neaparat sa fie din bumbac si sa nu fie prea stramta. Igiena locala se va efectua de cateva ori pe zi, insa trebuie sa aveti mare grija atunci cand faceti acest procedeu, deoarece exista riscul sa iritati si mai mult zona. Detalii despre cum se fac baile de sezut gasiti aici.

Regimul alimentar se va modifica complet

Alimentatia pentru tratamentul rapid al hemoroizilor

Persoanele care vor sa-si trateze hemoroizii intr-un timp foarte scurt trebuie sa-si schimbe radical regimul alimentar. Mai exact, alimentele care provoaca constipatia ( mancaruri picante, produse fast – food ) vor fi inlocuite cu produse alimentare care ajuta in procesul digestiei. Din categoria alimentelor sanatoase, recomandate pentru tratarea rapida a hemoroizilor recomandam: fibrele alimentare si cele solubile, cerealele, fructele si legumele proaspete si in general mancarurile sanatoase. Tot din categoria mancaruri sanatoase fac parte si ciorbele si supele preparate acasa. Acestea sunt foarte bune pentru combaterea consitpatiei si desigur pentru o sanatate de invidiat.

Trateaza rapid hemoroizii cu ajutorul unei bune hidratari

O foarte buna hidratare este necesara pentru indepartarea rapida a bolii hemoroidale. Alimentatia sanatoasa si buna hidratare lupta impreuna pentru combaterea constipatiei, in conditiile in care constipatia este principala cauza a aparitiei si dezvoltarii bolii hemoroidale. Hidratarea se va face doar cu apa, ceaiuri naturiste si sucuri 100% naturale. Exista si bauturi care favorizeaza deshidratarea. Bauturile de care trebuie sa va feriti sunt: orice bautura ce contine alcool, bauturile carbogazoase, energizantele si cafeaua.

Trateaza rapid hemoroizii

Cremele antihemoroidale calmeaza durerile si iritatiile si ajuta la vindecarea rapida a hemoroizilor

Cremele antihemoroidale au un rol extrem de important in procesul tratarii rapide a bolii hemoroidale. Acestea se vor utiliza dupa efectuarea bailor de sezut si dupa ce locul se va zvanta de apa. Metoda de utlizare este urmatoarea: se ia putina crema pe deget si se maseaza usor zona afectata de hemoroizi ( in cazul nostru zona anala ). Atentie atunci cand aplicati crema, sa nu apasati foarte tare. Dupa aplicarea cremei zona se va lasa neacoperita aproximativ 15-20 de minute si astfel, crema are timp sa intre in actiune. Aceste crème antihemoroidale au meritul de a reda pacientului o stare de confort, imediat ce sunt aplicate. Trebuie subliniat faptul ca aceste unguente sunt 100% naturale.

Stilul de viata trebuie schimbat

Exercitii fizice pentru hemoroizi

Hemoroizii apar si se dezvolta mult mai rapid la persoanele care au un stil de viata sedentar. Pentru aceste categorii de persoane le recomandam un stil de viata mult mai dinamic. Asta inseamna practicarea unui sport ( chiar daca nu de performanta ), cateva exercitii fizice facute de mai mutle ori pe zi sau plimbari relaxante. Un lucru este cert: la fiecare ora petrecuta in pozitia sezut, sunt necesare minim 10 minute in care organismul sa se miste.

Cei care tin cont de aceste sfaturi cu siguranta vor scapa foarte usor de hemoroizi. In plus, toate aceste procedee se pot face de la domiciliul pacientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *