Scapa de hemoroizi cu ajutorul cremelor naturiste

Boala hemoroidala este una dintre cele mai suparatoare maladii cu care se confrunta din ce in ce mai multi oameni. De cele mai mutle ori, hemoroizii provoaca dureri aproape insuportabile. Cu toate ca nu pune in pericol viata pacientilor, boala hemoroidala este una extrem de dureroasa. Desigur ca exista multe metode de tratament conventionale sau mai putin conventionale. Cele mai bune metode de a inlatura boala hemoroidala consta in adopatrea unui regim alimentar echilibrat si a unui stil de viata sanatos.

Ce trebuie facut atunci cand pacientii se confrunta cu dureri foarte mari

Creme pentru hemoroizi

In cazul hemoroizilor aflati intr-o stare mai avansata, durerea este din ce in ce mai persistenta. Ei bine, aceste dureri pot inceta de indata ce si-au facut simtita prezenta. Tot ceea ce trebuie sa faca pacientii este sa-si administreze tratamentul corect. De indata ce durerile au pus stapanire pe organism este recomandata efectuarea unei bai de sezut. Dupa efectuarea igienei anale locul se va lasa sa se usuce sau se va tampona foarte usor cu un prosop moale, din bumbac. Pentru calmarea definitiva a durerii se pot aplica diferite creme 100% naturiste. Acestea au efecte dintre cele mai rapide. Cremele hemoroidale sunt astringente, calmante si redau pacientilor o senzatie de bine imediat ce au fost aplicate.

Cum se aplica cremele antihemoroidale

Creme pentru tratarea hemoroizilor

Cremele pentru inlaturarea durerilor provocate de boala hemoroidala se aplica dupa niste reguli bine stabilite. In primul rand zona anala trebuie sa fie curata. Mare atentie, cremele antihemoroidale nu se vor aplica daca zona nu este uscata. Dupa uscarea zonei, cu ajutorul degetului se ia putina crema si se aplica direct pe zona afectata printr-un masaj usor, intr-un strat subtire. Atunci cand efectuati masajul trebuie sa aveti mare grija si sa nu apasati, deoarece exista riscul sa agravati mai tare rana. Cremele antihemoroidale nu se vor aplica pe ranile deschise sau locurile puternic infectate, deoarece formeaza un mediu de anaerobioza si astfel se pot dezvolta microorganismele.

Creme utile pentru tratarea hemoroizilor

tratamente naturiste pentru hemoroizi

Se cunoaste extrem de bine faptul ca unguentele cele mai eficiente pentru tratarea bolii hemoroidale sunt unguentele 100% naturiste. Iata si cateva exemple de creme cu ajutorul carora boala hemoroidala poate deveni doar un vis urat.

Crema de galbenele. Acest unguent este unul extrem de util pentru tratarea hemoroizilor si a multor alte boli. Crema de galbenele este la indemana tuturor, in sensul ca nu are un pret piperat si se poate gasi in toate farmaciile, chiar si in supermarket-uri. Impreuna cu celelalte tratamente, crema de galbenele are un rol important in tratarea bolii hemoroidale.

Crema cimbrisor este un produs extrem de bun pentru tratarea hemoroizilor. Acest unguent are toate proprietatile cimbrisorului si detine in componenta lui anumite substante extrem de bune pentru tratarea bolii hemoroidale.

Crema cu menta si ghimbir este 100% obtinuta din plante. Dupa ce zona anala este curatata temeinic, se va aplica aceasta crema pe baza de menta si ghimbir. Administrarea se poate face de 2 ori pe zi ( dimineata si seara ). Unguentul are deosebitul merit de a reduce inflamtia si de a calma durerile de la niveul zonei anale.

Chiar daca sunt creme 100% naturiste, pacientii trebuie sa fie extrem de atenti, deoarece exista riscul sa dezvolte unele reactii alergice la anumite plante. De aceea este recomandat ca inainte de orice admnistrare a unei creme sa apelati la ajutorul unui medic specialist. Doar medicul poate  stabili cu exactitate daca acel produs, fie el si naturist, este benefic pentru tratarea bolii hemoroidale. De asemenea, pacientii trebuie sa stie ca unguentele pot face adevarate minuni doar daca sunt sustinute si de celelalte forme de tratament si preventie. Este foarte important sa se actioneze din timp asupra bolii hemoroidale. In caz contrar se poate ajunge la o foarte dureroasa interventie chirurgicala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *