Trateaza fisurile anale cu ajutorul cremelor naturiste

Trateaza fisurile anale cu ajutorul cremelor naturiste

Din fericire pentru a trata fisurile anale puteti folosi mai multe creme naturiste. Acestea contin plante recunoscute pentru efectul lor cicatrizant. De asemenea, ele vor accelera procesul de tratare si va vor oferi un confort mai mare, pentru ca vor ameliora durerile.

Crema naturista

Inainte de a aplica o crema naturista direct pe fisura anala:

– Curatati foarte bine zona anala. Nu aplicati niciodata o crema naturista pe zona anala murdara. Exista riscul sa va infectati si crema poate sa nu produca efectul dorit. Ideal ar fi sa aplicati crema dupa ce faceti o baie de sezut. Altfel, dupa ce ati avut un scaun, curatati bine zona si aplicati crema naturista.

preparare crema pentru tratarea fisurilor anale

Cum aplicati crema naturista pentru tratarea fisurilor anale:

– Puteti pune crema pe un tampon sau pe o laveta curata moale ( de preferat din bumbac ). Puteti folosi si o compresa insa aceasta este un pic mai aspra. Nu este recomandat sa puneti crema naturista pe hartia igienica pentru ca aceasta se poate rupe atunci vreti sa aplicati pe fisura.

– Ungeti usor zona anala cu tamponul cu crema naturista. Nu frecati si nu insistati ( chiar daca simtiti prurit ).

creme naturiste pentru fisuri anale

– Ideal ar fi ca dupa aceea sa evitati sa va asezati pe scaun. Incercati sa stati intins pentru cateva minute cu fata in jos. Astfel, crema va intra foarte bine in piele si isi va face efectul.

– Puteti aplica crema naturista pe fisura anala cel mai bine seara, inainte de culcare. In acest fel, veti evita orice alt disconfort. Este posibil sa observati pe lenjeria intima urme de crema, de aceea daca doriti, puteti pune pe lenjerie un protej-slip sau alt material moale care sa absoarba excesul de crema.

Ce creme naturiste puteti folosi pentru tratarea fisurilor anale:

unguent fisuri anale

  1. Creme naturiste de musetel. Curatati bine zona anala si aplicati aceasta crema de musetel care va ameliora durerea si va grabi procesul de vindecare.
  1. Crema pe baza de ulei din germeni de grau. Aceasta are reale proprietati naturale de vindecare. Va ajuta sa va tratati rapid si sa preveniti eventualele infectii care pot aparea. Aplicati aceasta crema de germeni de grau direct pe fisura, zilnic pana veti observa rezultate imbunatatite, dupa ce bineinteles ati curatat foarte bine zona anala.
  1. Creme naturiste pe baza de Aloe Vera. Aceasta planta este recunoscuta pentru proprietatile sale medicinale intense. Ea va ajuta sa va vindecati rapid rana, caci fisurile anale sunt asemenea unor rani deschise. Puteti folosi lotiuni, creme si geluri cu extract de Aloe Vera sau daca aveti la indemana o frunza de Aloe Vera, pur si simplu stoarceti uleiul din ea si aplicati acest suc pe fisura anala.
  1. Creme naturiste pe baza de galbenele. Aceasta crema de galbenele va reduce foarte repede durerea si mancarimea cauzate de fisurile anale.
  1. Creme naturiste pe baza de sunatoare. Aplicati de cel putin trei ori pe zi si veti observa foarte curand rezultatele pozitive.
  1. Creme de tataneasa. Tataneasa este un foarte bun cicatrizant.

Pile painful vector illustration

Cremele naturiste se pot achizitiona din farmacii, plafaruri sau diferite site-uri de specialitate. Inainte de achizitionarea si aplicarea unei astfel de creme, este indicat sa consutlati un medci specialist. Iata deci ca exista o varietate de creme naturiste cu ajutorul carora puteti trata ieftin si usor fisurile anale. Cu toate acestea, nu uitati ca este nevoie in primul rand sa faceti cateva schimbari in stilul de viata si in alimentatie daca doriti sa scapati complet de fisurile anale. Toate aceste schimbari vor aduce un plus de sanatate intregului organism. Asadar, cele mai eficiente tratamente pentru vindecarea fisurilor anale sunt cele naturiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *