Despre Noi

Fisura anala este o maladie care nu pare atat de grava, dar netratata, ea poate avea complicatii majore. Desigur ca exista foarte multe metode de tratament pentru fisurile anale, fiecare cu plusurile si cu minusurile ei. Insa, cel mai important este ca atunci cand apar simptome asemanatoare fisurilor anale sau hemoroizilor sa va adresati cadrelor medicale specializate. Doar ei va pot acorda cele mai bune sfaturi si va pot indruma catre un tratament util pentru boala Dumneavoastra.

Cine suntem noi

Noi suntem cativa tineri extrem de pasionati de tratamentele naturiste si de tot ceea ce tine de vindecarea unor boli care nu sunt atat de grave dar care provoaca mari neplaceri pacientilor. Chiar daca nu suntem cadre medicale, avem o stransa colaborare cu renumiti medici proctologi din toata tara. Am inceput sa studiem aceste boli ( fisurile anale si hemoroizii ) in urma cu aproximativ 10 ani. Astfel ca acum ne bucuram de un bagaj de cunostinte extrem de vast. Ei bine, toate aceste cunostinte vrem sa le impartasim cu Dumneavoastra.

Acumularea unui astfel de bagaj de cunostinte nu se face peste noapte ci prin multa munca, multe ore nedormite, mult studiu si extrem de multa cercetare.
Evident ca de-a lungul timpului au fost si momente cand am zis ca mai bine renuntam, dar am avut ambitie si consecventa si am trecut peste toate momentele grele. Toate acestea au fost posibile datorita faptului ca suntem extrem de entuziasti si ne mandrim ca am reusit sa ajutam mii de oameni sa-si rezolve problemele pe care le aveau. Recunostinta noastra nu se contorizeaza in bani, cadouri sau alte beneficii materiale.

Cea mai mare multumire pentru noi este aceea sa vedem ca ii putem ajuta pe oameni atunci cand au nevoie. Noua chiar ne pasa de oamenii care sufera si credeti-ne pe cuvant ca suferinta provocata de hemoroizi sau fisuri anale este extrem de neplacuta.

De ce studiem aceste boli si de ce ajutam oamenii

Toate aceste informatii le oferim in mod gratuit, avand in spate luni si chiar ani de sutdii. Desigur ca veniturile noastre se bazeaza pe alte sursa. Mai exact toti avem job-uri in multinationale, deci job-uri statice care implica multe ore de stat pe scaun in fata calculatorului. Din cauza mediului de lucru fiecare membru al acestei echipe s-a confruntat ba cu hemoroizi ba cu fisuri anale. Va spunem din propria experienta ca este absolut neplacut si aproape insuportabil de dureros.Ā Nimanui nu i-ar placea sa se trezeasca in miez de noapte cu dureri infernale la nivelul anusului si sa nu stie ce sa faca, sau sa vada sange pe hartia igienica.

Evident ca prima reactie este de panica. Ei bine, noi am trecut prin toate acestea. Atunci cand ne-am confruntat cu aceasta boala ( acum vreo 10 ani ) am cautat pe internet cateva informatii care sa ne ajute cu problema noastra. Din pacate, am gasit doar cateva reclame la ceva cabinete particulare, noaptea fiind inchise. De atunci am discutat si cu alti colegi care au patit si ei la fel si asa am pus bazele acestui site cu informatii utile. Spre deosebire de acum cativa ani, acum cei care sufera de aceste boli pot gasi cu usurinta informatiile necesare pe internet.

Deci, daca un om va avea in miez de noapte dureri provocate de hemoroizi sau fisuri anale, tot ceea ce trebuie sa faca este sa citeasca cateva articole de pe site-ul nostru si apoi sa aplice indicatiile de acolo. Evident ca a 2 a zi trebuie neparat sa-si faca programare la un medic specialist pentru a vedea cu exactitate boala de care sufera si stadiul acesteia.

Suntem foarte mandrii, deoarece odata cu trecerea anilor am reusit sa ajutam foarte multi oameni si drept dovada stau multumirile si recunostinta care am primit-o de la diversi cetateni.
Vom continua sa cercetam si sa ajutam oamenii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *