Trateaza fisurile anale cu creme

Fisurile anale se pot trata foarte usor, secretul este sa se actioneze de indata ce boala a fost depistata. Daca se va face acest lucru, tratamentul este unul usor, bazat in mare masura pe adoptarea unui stil de viata diamic si a unei diete cat mai sanatoase posibil. Din tratamentul usor pentru fisurile anale, nu puteau lipsi cremele naturiste. Acestea au un rol deosebit de important in procesul de vindecare prin care trec pacientii suferinzi de aceasta boala dureroasa. S-a demonstrat in nenumarate cazuri ca unguentele naturiste ajuta extrem de mult la vindecarea fisurilor anale, asa ca acum aceasta forma de tratament este considerate una de baza.

Ce rol au cremele pentru tratarea fisurilor anale

creme naturiste pentru fisuri anale

In farmacii si pe site-urile de profil exista foarte multe astfel de crème, ceea ce conteaza este ca ele trebuie sa fie realizate 100% din plante. Datorita compozitiei lor, cremele, au proprietati dintre cele mai bune si amintim: anestezice, balsamice, dezinfectante si epiteizante. Un tratament cu crème naturiste trebuie sustinut neaparat si de celelalte forme naturiste de tratament. Daca se administreaza corect si la timp, tot acest tratament cu crème poate sa dureze de la 4 pana la 6 saptamani. In tot acest timp pacientii vor urma cu strictele sfaturile medicului si isi vor administra corect si la timp tratamentul, tinand cont si de ceilalti factori care influenteaza negativ aceasta boala. Chiar daca pacientii adopta un altfel de stil de viata si o dieta bogata in fibre si vitamine asta nu inseamna ca tratamentul se compune doar din atat. Pe langa toate acestea, cei afectati de fisuri anale trebuie sa fie atenti sa nu irite si mai mult zona anala. Astfel, se recomanda ca hartia igienica clasica sa fie inlocuita cu servetele moi sau tampoane medicinale speciale.

Cum se administreaza tratamentul cu crème naturiste

trateaza fisurile anale cu creme

Primul pas este achizitionarea acestor produse. Pentru a alege corect crema, puteti intreba medicul sau farmacistul Dumneavoastra. Foarte multi pacienti se confrunta cu dureri destul de persistente la nivelul zonei anale. Ei bine, pentru a mai diminua din aceste simptome va recomandam sa utilizati crème cu efect anestezic. Atunci cand aplicati aceste crème trebuie sa fiti extrem de atenti cu perioada in care se pot utiliza. De exemplu, unele unguente anestezice se pot utiliza maxim 7 zile de la deschidere, insa durata difera in functie de unguentul ales. Cel mai bine este sa intrebati farmacistul, medicul sau sa consultati cu atentie fisa de administrare a produsului.

Uneori si lenjeria intima poate afecta negativ boala ( fisurile anale ). Asta in cazul in care nu folositi lenjerie din bumbac 100% sau daca este prea stransa pe corp. In toate aceste cazuri puteti utiliza cremele care au un rol protector si putem da exemplu unguentele pe baza de ulei de ricin.

ungunete fisuri anale

Pentru grabirea procesului de vindecare a fisurilor anale, sunt recomandate cremele cu nitroglicerina. Datorita proprietatilor sale, aceasta crema rduce foarte mult presiunea adunata in muschiul anal si astfel se inlesneste procesul de vindecare a fisurii anale. Metoda de aplicare a cremelor pentru tratarea fisurilor anale este una destul de simpla. Practic tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati un strat subtire de crema direct pe zona afectata. Aplicarea se va face cu ajutorul degetului printr-un masaj usor, fara sa apasati. Foarte important este ca inainte de aplicarea oricarei crème sa cititi cu atentie prospectul. In cazul cremelor pe baza de nitroglireina pacientii se pot confrunta cu reactii adverse precum: ameteli sau dureri de cap.

De asemenea, in cazul in care zona anala se confrunta cu inflamatii in urma aplicarii vreunei crème, este recomandat sa opriti de indata administrarea acesteia si sa va adresati cat mai repede posibil unui cadru medical specializat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *